Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A felhatalmazási törvénnyel kapcsolatos kormányzati arroganciáról, az ország legbátrabb és leggyávább embereiről is beszélt Jakab Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendégként. A Jobbik elnöke szerint az a mentalitás, amivel a Fidesz átnyomta Orbán Viktor korlátlan idejű felhatalmazását, jól mutatja a kormánypárti politikusok arroganciáját. (Kiemelt fotó: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 23-án – MTI/Kovács Tamás.)

“Az a helyzet, ahogy idefelé jöttem a stúdióban, szokásom szerint pörgettem a híreket, és azzal szembesültem, hogy Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő arról értekezik, hogy a jövőben sikeresebbek lehetnek a munkaügyi központoknál azok a választópolgárok, akik nem hangoztatják az ellenzékiségüket.”

Jakab Péter azt mondta, miközben fideszes politikusok ilyen jótanácsokat osztogatnak, a Jobbik számtalan levelet kap egészségügyi dolgozóktól. Többségük azért ír, mert nincs megfelelő védőfelszerelésük, de mégis bemennek dolgozni, mert ez a dolguk. Jakab Péter szerint egy ilyen helyzetben ez a legbátrabb magatartás.

A leggyávább viszont az a 133 képviselő, aki Orbán Viktornak korlátlan hatalmat szavazott.

Jakab Péter leszögezte, hogy a Fidesz 10 év alatt bármit el tudott volna érni. Azonban az ország rendbetétele helyett folyamatosan ellenségképeket kerestek, és ez egészen addig fajult, hogy az ellenzéket gyilkosnak bélyegzik.

Pusztán azért, mert nem vagyunk élethosszig tartó hatalmat adni Orbán Viktornak.

Hozzátette, hogy számos kompromisszumos javaslatot letettek a kormány elé a felhatalmazási törvénnyel kapcsolatban, de egyáltalán nem voltak hajlandók együttműködni.

Jobbik: A magyar demokrácia sötét napja volt a felhatalmazási törvény elfogadtatása

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares