Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mészáros-adó bevezetését követeli a Jobbik. Az ellenzéki párt azokat sújtaná a miniszterelnök dollármilliárdossá vált barátjáról elnevezett 30 százalékos különadóval, akik pusztán a kormányzati hátszélnek köszönhetően halmoztak fel vagyonokat. Ez azt jelenti, hogy minden olyan vállalkozót arra köteleznének, hogy szálljon be a koronavírus elleni védekezésbe, akik

az elmúlt 5 évben évi 250 millió forint becsült értéket elérő közbeszerzési eljárást nyertek el.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke az Alfahír megkeresésére azzal indokolta a javaslatot, hogy ők azok az emberek, akik sokszor mindenféle tehetség és szorgalom nélkül lettek gazdagok, a tehetségesek és a szorgalmasok rovására.

Ezek az emberek tisztességtelen úton lettek milliárdosok, a lopott pénz pedig visszajár. A fideszes szavazók általában úgy fogják fel, hogy ők azok a “nemzeti” nagytőkések, akik felhalmozzák a magyarok pénzét, és akikre lehet számítani majd a bajban, Hát most baj van, lássuk, lehet-e rájuk számítani.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares