Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nem tudni, nem veszik-e eléggé komolyan a járványt a lakosok, vagy így bevésődtek Müller Cecília szavai, miszerint nem kell maszkot viselni, mindenesetre holnaptól a rendőrség és a közterület-felügyelet csak azokat fogja beengedni a piac területére, akik maszkot, vagy száj elé kötött kendőt/sálat viselnek. (Kiemelt fotó: archív.)

A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata azt közölte, a szombati piac alkalmával nagyon sokan nem voltak hajlandóak a közterület-felügyelők által adott maszkot sem viselni, ezért szigorítanak holnaptól. ,,A maszk viselése most életeket menthet, kérjük vigyázzanak magukra és egymásra is! A vírus nem válogat!” – fűzték hozzá.

Jó hír, hogy a rendfenntartók nem kellett senkit sem visszafordítsanak Mártélyról, úgy tűnik, hogy a lakosság megfogadta az önkormányzat javaslatait.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares