Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány szegedi KontaktPont irodája is csatlakozott „Szívet az ablakra” kezdeményezéshez. Céljuk, hogy köszönetüket fejezzék ki ebben a nehéz helyzetben minden dolgozó, cselekvő és kitartó embernek.

Senkit sem szeretnének kiemelni, hiszen senkit sem szeretnének kihagyni. A lényeg, hogy most mindenkinek óriási része van abban, hogy védekezzünk, vigyázzunk magunkra és egymásra is.

Balogh Ernő, az alapítvány alapítója elmondta, az állatvédelem az összeomlás szélén áll, rengeteg menhely, állatotthon maradt étel nélkül. Az adományok lecsökkentek és kilátástalan az állatvédelem helyzete. Így, a szív az összefogást is jelképezi és ösztönöz mindenkit arra, hogy segítse és támogassa a környezetét.

Az alapítvány jelenleg az online térben elérhető, de így is ösztönzi az állatbarátokat, ha kérdéseik vannak, tegyék fel például az info@orszagosallatvedo.hu email címen keresztül.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares