Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A húsvéti hétvége eseményei:

Szemetes konténer égett pénteken délelőtt a szegedi Somogyi Béla utcában. A szegedi tűzoltók rövid idő alatt eloltották a tüzet.

Délben Szegeden, egy Agyagos utcai társasházi lakás konyhájában gyulladt meg a tűzhelyen felejtett étel. A kiérkező szegedi tűzoltók átszellőzették a lakást.

Személygépkocsi ütközött motorkerékpárral Makón, a Bolygó utcában szombaton, kora reggel. A balesetben egy ember sérült meg. A helyszínre érkező makói tűzoltók megszüntették az üzemanyag – folyást.

Egyhektáros területen égett a nádas Röszke közelében kora délután. A szegedi tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Délután egy tíz négyzetméter alapterületű, faborítású konténer égett Hódmezővásárhelyen. A tüzet a hódmezővásárhelyi tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

Mintegy hathektáros területen égett a nádas Deszk közelében hétfő kora délután. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók oltották el.

Zsombón 400 négyzetméteren gyulladt meg az aljnövényzet a délutáni órákban. A helyszínre érkező szegedi tűzoltó egység egy vízsugárral oltotta el a lángokat.

Kora este a makói Hosszú utcában egy leszakadt faág akadályozta a gyalogos közlekedést. a makói hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el az ágat.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares