Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A több mint 6 ezer maszkot borítékban juttatják el a 65 év feletti lakóknak – jelentette be online tájékoztatóján Szabó Zoltán Ferenc polgármester (Jövőnk Szentes Egyesület).

A városvezető elárulta, hogy Szentesen az igazolt betegek száma 2-ről 3-ra nőtt, a karanténban lévők száma változásban van, kedden 28-an voltak.

Az első szentesi beteg egy nem önkormányzati tulajdonú társasházban lakik. A közös képviselővel felvették a kapcsolatot és azonnali fertőtlenítő felmosást, takarítást rendeltek el. Egyébként folyamatos a lépcsőház takarítása, de az érintett társasház most egy komplett fertőtlenítést rendelt meg egy cégtől.

A Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthonban nincs olyan bentlakó, aki tüneteket mutatna, az előírt eljárásokat betartják a dolgozók is.

A héten 15 ezer maszk kerül Szentesre: ebből biztosítanak a 65 év felettieknek, így több mint 6 ezer borítékban juttatják el számukra.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares