Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makói Polgárőr Egyesület az elmúlt évben igen nehéz helyzetbe került, ami miatt még az egyesület megszűnésének lehetősége is felmerült. A tagság azonban úgy határozott, hogy megmenti az egyesületet és helyreállítja a működőképességét. Így elnökváltásra került sor – írja honlapján a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége.

Az egyesület tagjai még a veszélyhelyzet kihirdetése előtt tisztújító közgyűlést tartottak, ahol felülvizsgálták a tagságot és döntöttek az egyesület további működéséről. Dobó István addigi elnök bejelentette, hogy nem kívánja tovább vállalni az elnöki tisztséget. A közgyűlés – megköszönve Dobó István elnöki munkáját – dr. Tatár Zoltánt választotta meg az egyesület elnökének, egyhangú szavazással.

Dr. Tatár Zoltán elnök elmondta, hogy jogász, 46 éves, 2014. óta polgárőr. Korábban tevékenykedett a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége jogtanácsosaként, valamint volt a Domaszéki Polgárőr Egyesület elnökhelyettese is. Legfőbb feladatának tekinti a Makói Polgárőr Egyesület törvényes működésének helyreállítását, anyagi helyzetének stabilizálását, valamint az aktív polgárőr munka ismételt megkezdését. Ennek érdekében pótolni kívánja a megfogyatkozott tagságot, valamint helyre kívánja hozni az adminisztrációs hiányosságokat annak érdekében, hogy az egyesület hozzájuthasson a működéséhez szükséges anyagi forrásokhoz.

Ezen célok eléréséhez számít a Makói Rendőrkapitányság, Makó Város Önkormányzata, a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége, valamint minden polgárőr támogatására, segítségére – mondta az új elnök.

(csmpszsz.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares