Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Hétfőn fertőtlenítőszereket és latex kesztyűt adott át több vásárhelyi intézménynek Krupiczer Ferenc önkormányzati képviselő (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért). A csomagból kaptak a Kovács-Küry Időskorúak Otthona, a Nyugdíjas Lakópark és a Badalik Bertalan Szociális Szolgáltató Hajléktalanokat Ellátó Egyesített Intézmény dolgozói és lakói.

Úgy érzem, hogy ebben a vészhelyzetes időben minden segítségre szükség van. Tudom, hogy sokan segítenek hasonló módon. Ennek igazán örülök. Hiszem, hogy ennek a sok segítségnek is köszönhető, hogy a járvány eddig nem öltött hatalmas méreteket. Maradjon is így. Ehhez szükséges, hogy az emberek továbbra is betartsák a kijárási korlátozásokra vonatkozó előírásokat. Tehát maradjanak otthon. Az idősek és a rászorulók pedig kérjenek segítséget az önkormányzattól – közölte a képviselő.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá