Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A kapcsolattartást és az idősek ellátását segíti a “Papa-Mama mobil” akciónk, melynek során – az önkormányzatoktól kért jelzés alapján – hozzávetőlegesen 40 darab, egyszerűen használható mobil telefonkészülékkel látjuk el azokat az időseket a megyében, akik nem rendelkeznek ilyen eszközzel. Így közvetlenül elérhetők lesznek a családtagjaik és a szociális ellátásban dolgozók számára – adta hírül a Csongrád Megyei Önkormányzat.

Hétfőn megkezdték a készülékek eljuttatását a települések polgármestereinek, illetve képviselőinek. Szentes, Csongrád, Mártély és Nagymágocs hétfőn jutott hozzá, az egyszerű, idősek által könnyen kezelhető készülékekhez.

A napokban a megye további településeire is eljuttatják az elnökség tagjai az igényelt telefonokat, így minden, a megyében élő idős személy elérhetővé válik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá