Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ludovic Orban, román miniszterelnök az Antena 3 televízió műsorában beszélt arról, hogy a kormány tervei szerint maszkokkal fogják ellátni a szegénységi küszöb alatt élő embereket.

A lakosság többi részének magának kell beszereznie ezeket, de a kabinet arra törekszik, hogy megfelelő mennyiségben és megfizethető árral elérhetők legyenek az eszközök.

Az utóbbi napokban “pozitív fejlemények” vannak járvány ügyben, de ez nem jelenti azt, hogy lazítani lehet – jelentette ki a miniszterelnök. Rámutatott: az elmúlt 24 órában több mint hétezer tesztet végeztek el országszerte, pozitív eredményt kevesebb mint négyszáz személynél találtak. Ugyanakkor péntek az első olyan nap, amikor több személy gyógyult ki a kórból, mint ahány lebetegedett. – a Transindex.ro portálról

(transindex.ro)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá