Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makói Egyesített Népjóléti Intézmény Intézményi Étkeztetési Szolgálat Konyhájába mélyhűtött és száraz élelmiszer került.

Farkas Éva Erzsébet polgármester arról számolt be, az önkormányzat a járványügyi helyzetre való tekintettel cégein keresztül is igyekszik segítséget nyújtani a napi feladatok ellátásában. Így a Makói Egyesített Népjóléti Intézmény Intézményi Étkeztetési Szolgálat Konyhája részére a Hagymatikum Gyógyfürdő mélyhűtött és száraz élelmiszer termékeit adták át, melyeket felhasználnak a szociális étkeztetésben. Emellett a fürdő munkatársai a hétvégi ebéd kiszállításban is közreműködnek.

Szintén a polgármester csütörtöki közléséből derült ki, hogy továbbra is zajlanak a karbantartások a Hagymatikumban. A fürdőben az esetleg nyitásra gondolva végzik a karbantartásokat: felújítják a medencéket, csúszdákat, a gyógyászati területeket kiemelten fertőtlenítik. Fokozatosan vezethetik be a nyitást, oly módon, hogy legkésőbb a gyógyászat indulhat újra.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares