Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Már a látszat sem fontos, de népünk még eszi a cukorkákat, melyet rendre előrágnak neki az elefántcsonttornyokban, sőt mosolyog is hozzá, repetát is kér belőle. Ilyen az önkormányzati vezetők többsége is, szégyen – írja a Magyar Hangban megjelent publicisztikájában Üveges Gábor, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja, Hernádszentandrás polgármestere.

A kormány a vírusra hivatkozva támogatás helyett most végleg leszámol velük. A nagyok megroppannak, a kicsik – egyéb mozgástér hiányában – végleg megbénulnak, a kiszolgáltatottságuk teljessé válik. Ez már rég nem a gépjárműadó maradék 40 százalékának elvételéről szól (amely 2012-ig még teljes egészében a településeket illette meg, a helyi szja egy részével együtt), sokkal inkább arról, hogy már rövidtávon sem számol a kormány az önkormányzatokkal, önállóságuk megerősítése helyett, annak teljes megszüntetése a cél.

Üveges Gábor teljes írását itt lehet elolvasni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares