Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Bakson körbálák égtek egy családi ház udvarán, Hódmezővásárhelyen pedig egy idős asszony nem tudott ajtót nyitni.

Ötven négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet hétfőn Makón, a Báló liget területén. A makói tűzoltók egy egysége végezte el az oltást, a tűz nem okozott károkat a környezetben.

Hat nagy méretű körbála gyulladt ki egy baksi családi ház udvarán hétfő délután. A kisteleki, a csongrádi és a szegedi hivatásos, valamint a baksi és a kisteleki önkéntes egységek is a helyszínre érkeztek. A tűzoltók több vízsugárral kezdték meg az oltást, megvédve ezzel a szomszédos területen álló, további ötven bálát. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Egy idős, beteg ember lakásához riasztották a tűzoltókat hétfőn délelőtt. A Liszt Ferenc utca egyik lakásában az ott élő asszony nem tudott ajtót nyitni. A hódmezővásárhelyi egység az ajtó befeszítésével jutott be a lezárt lakásba, majd a sérültet átadta a mentőszolgálat munkatársainak.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares