Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

,,Láthattuk a tévében – nem abban, amelyet Mágori képviselő pártja közpénzből üzemeltet –, hogy hány embernek okozott gondot, amikor nagypénteken közölték velük: nincs tovább ápolás, gondozás, rehabilitáció, az az ukáz, hogy a húsvétot követő kedden hazaadják a folyamatos ápolást igénylő rokont” – lényegretörő publicisztikát jelentett meg a 168 Óra online a makói fideszes képviselő kijelentése kapcsán. Föld S. Péter írásának legérdekesebb részét mutatjuk, a teljes írást pedig itt lehet elolvasni.

Meg kell dicsérnünk Mágori képviselőt, amiért sivalkodást írt, és nem a konzervatív keresztény körökben bevett ajvékolást, mert akkor még a mostaninál is nagyobb tahóság lenne, amit elővezetett. Persze, így sem piskóta ez a szégyenteljes szöveg, hiszen láthattuk a tévében – nem abban, amelyet Mágori képviselő pártja közpénzből üzemeltet –, hogy hány embernek okozott gondot, amikor nagypénteken közölték velük: nincs tovább ápolás, gondozás, rehabilitáció, az az ukáz, hogy a húsvétot követő kedden hazaadják a folyamatos ápolást igénylő rokont.

 

Mágori András előtt még nagy jövő áll. Normális üzemmenetben ez persze nem volna igaz, rendes, működő demokráciában a közélet közelébe sem engedik a hozzá hasonlókat, de ő a Fidesz–KDNP képviselője, rá más szabályok vonatkoznak, mint a közönséges földi halandókra. Az ő köreikben a hírhamisítás például nem kirúgást, hanem felfelé bukást eredményez, egészen a közmédia vezérigazgatói székéig.

 

Hősünk érdemeiből nem sokat von le, hogy Kásler Miklós miniszter ágyfelszabadító akciója – először a kórházi ágyaknak a hatvan, majd már „csak” az ötven százalékát kellett viharos gyorsasággal „felszabadítani” – a saját politikai közösségében sem aratott osztatlan elismerést. Az Orbán Viktorhoz mindig lojális Balog Zoltán, Kásler úr hivatali elődje például megvédte az egyik kirúgott kórházigazgatót, akinek az volt a bűne, hogy a betegei érdekeit tartotta szem előtt, ahelyett, hogy Kásler miniszter embertelen parancsa előtt tisztelgett volna.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá