Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A már felszerelt, de műszakilag még át nem adott árnyékolók közül kettőt kinyitottak, amelyek kifordultak a tartószerkezetükből, és sajnálatos módon elsodortak egy ott vásárló idős hölgyet – írja közleményében a piacot üzemeltető Makói Városgazdálkodási Nonprofit Kft.

Az alábbiakat közölték:

A Komplett-Projekt Kft. az árusok kérésére, a termékek védelme érdekében napellenzőket szerel fel a Makói Városgazdálkodási Nonprofit Kft. által üzemeltetett Deák Ferenc utcai városi piac padjai fölé. A mai napon a már felszerelt, de műszakilag még át nem adott árnyékolók közül kettőt kinyitottak, amelyek kifordultak a tartószerkezetükből, és sajnálatos módon elsodortak egy ott vásárló idős hölgyet.

A felelősség megállapítása a rendőrség hatásköre, amely megkezdte az eljárást. A vásárlótól és családjától természetesen elnézést kérünk, és mihamarabbi felépülést kívánunk neki. Cégünk belső vizsgálatot indít, amelynek megállapításaival megvárjuk a hatósági eljárás végét. Amennyiben szükségessé válik, további intézkedésekkel garantáljuk a vásárlók és az árusok biztonságát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá