Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ennél több csak a budapesti régiókban (1347+368), Fejér (269) és Zala (98) megyékben van. A szeged.hu információi szerint 31 lakó és egy dolgozó betegedett meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma fenntartásában működő Csongrád Megyei Napsugár Otthon Szegedi Vakok Otthonában.

Szerda reggelre 2727 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 9 krónikus beteg. Ezzel 300 főre emelkedett az elhunytak száma, 536-an pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. 983 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 50-en vannak lélegeztetőgépen – írja a koronavirus.gov.hu.

A Szegedi Vakok Otthonában szombaton jelent meg a vírus és nagyon gyorsan terjed. A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Csongrád Megyei Kirendeltségének tájékoztatása szerint április 28-án az intézményben 31 bentlakó és egy dolgozó PCR-tesztje lett pozitív. A dolgozó otthoni karanténban van, a többi beteget kórházban ápolják. Jelenleg mindannyian tünetmentesek – értesült a szeged.hu.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares