Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Április 30-án, csütörtökön ismét sátrat telepítettek az MH 5. Bocskai István Lövészdandár katonái a hódmezővásárhelyi kórház területére.

A koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli vészhelyzetben – a kórházparancsnoki rendszeren keresztül – ismét segítségnyújtásra kérték fel az MH 5. Bocskai István Lövészdandárt.

Dr. Kallai Árpád, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó főigazgatója a Magyar Honvédség segítségét kérte a sürgősségi osztályon kialakítandó betegutak optimalizálása, illetve a sürgősségi osztály előtti ideiglenes fogadóhely kialakítása érdekében.

A 24 órás betegellátás zavartalan működésének biztosítására a központnak szüksége volt egy katonai sátorra, amelynek kiszállításában és telepítésében a hódmezővásárhelyi Helyőrségtámogató Parancsnokság hat katonája vett részt.

(honvedelem.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares