Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A mai napon több helyszín megnyitásáról számolt be közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet.

Makó polgármestere azt közölte: másfél hónapot követően 2020. május 6-tól újra megnyitja kapuit a József Attila Múzeum szabadtéri részlege, melynek keretében kizárólag a néprajzi kiállítás, a gabonás kasok, a putri, a hagymás ház, a műhelyek és a kút gyűjtemény tekinthetők meg az udvari részen. A zárt helyiségekben lévő kiállításoknál is kijelölik a kötelező haladási irányt. Az épületekben meghatározott számú személy tartózkodhat a megfelelő védőtávolság betartásával.

A skanzen nyitva tartása:

  • kedd-vasárnap: 10-17 óráig
  • hétfő: zárva

Május 9-től újra megnyitja kapuit a Makói Városgazdálkodási Nonprofit Kft. által üzemeltetett Maros-parti Kalandpart területe, melynek keretében a strandrész és a központi büféépület látogatható. A Kalandpart játékelemei egyelőre még nem használhatóak. A Lombkorona sétány is várja az érdeklődőket, ugyanakkor az óriás csúszda még nem üzemel – adta hírül Farkas Éva.

A Kalandpart és a Lombkorona sétány nyitva tartása: hétfő-vasárnap: 9-19 óráig.

A múzeumban és a Maros-parti helyszíneken kötelező a szájmaszk viselése és a bejáratnál elhelyezett fertőtlenítő oldat használata.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares