Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

2013-ban indult és közel 20 ezer tagja volt a Szegedi biznisz Facebookos adok-veszek csoportnak, amit hirtelen átneveztek „Orbán Viktort miniszterelnöknek 2022-ben”. Az elmúlt órákban nem is kerültek fel új hirdetések, viszont folyamatosan lépnek ki az emberek.

Többen kifejtik véleményüket, mely szerint ők adok-veszek csoporthoz csatlakoztak, nem pedig politikaihoz. A felháborodott hozzászólásokat folyamatosan törlik.

A csoport egyik kezelője az eledeled.hu oldal, ami a szerzők és impresszum nélkül működő ertsdmeg.hu, fideszes propagandaoldal cikkeit teszi közzé. Másik kezelő ,,Az igazság ideát van” oldal. Itt szintén az ertsdmeg.hu tartalmait osztogatják, egy páran értékelték is az oldal tevékenységét:

,,Becsapták a jóhiszemű emberek nagy részét”

Komjáti Zoltán, a Jobbik szegedi elnöke szerint ezzel a lépéssel becsapták a jóhiszemű emberek nagy részét a csoportban, akik csupán üzleti szempontok miatt léptek be. Továbbá, súlyos etikai vétséget követettek el azzal is, hogy egy biznisz csoportból politikai eszközt csináltak.

Gondoljunk bele, ha holnap a portfolio.hu gazdasági weboldalt átneveznénk orban2022.hu oldalnak – mennyire lenne életszerű? Mennyire lenne etikus? Hova jutottunk?

– fogalmazott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares