Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mégsem volt jó ötlet a koronavírus-járvány kellős közepén 5 milliárdos tanácsadói közbeszerzést kiírni a vírus okozta károk mérséklésére. Vélhetően a Fidesz think-tankjei is felháborodást mérhettek a közvéleményben, ugyanis visszavonták az erre vonatkozó tendert – vette észre a HVG az uniós közbeszerzési értesítőben még múlt csütörtökön megjelent hirdetményt.

Mint arról május elején mi is beszámoltunk, nyolc cég, köztük például az Orbán Viktor lányának bizalmasai által vezetett Magyar Turisztikai Ügynökség, illetve a Magyar Divat & Design Ügynökség úgy döntött, szétosztogatnak 5 milliárd forintot olyanok között, akik „a koronavírus okozta károk mérséklésére, az ágazat rövid időn belüli talpra állítására és turizmusfejlesztési feladatok ellátására” tanácsokat adnának nekik.

A hirdetményben most kerek perec ez szerepel:

Ajánlatkérő visszavonja a közbeszerzési eljárást.

Hogy a hátraarc végleges-e, azt nem tudni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares