Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Rossz irányban indult haza éjjel, Romániából egy ittas férfi, aki Magyarország területére tévedt. A Méhkerék külterületén ellenőrzött román állampolgárt a magyar rendőrök átadták a román hatóság képviselőinek.

Rendőrjárőrök tartóztattak fel egy külföldit 2020. május 13-án 1 óra előtt néhány perccel, Méhkerék közelében. Az ittas férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarország területén. A Kötegyán Határrendészeti Kirendeltségre előállított férfi elmondta a rendőröknek, hogy román állampolgár és azt is, hogy éjjel, Romániából rossz irányban indult haza, így tévedt Magyarországra. A román férfit a magyar rendőrök 2020. május 13-án 6 óra 5 perckor átadták a román hatóság képviselőinek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares