Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

,,Talán rémhír, álhír, fake news, esetleg hoax, de ha figyelembe veszem a szellemi műhely színvonalát és azon belől is a név nélkül született szösszenetet, akkor maradok a kacsánál” – kommentálta a Promenád cikkét Dr. Putz Anita, Mártély független polgármestere.

Az írás szerint Mártély két pályázatot is elbukott 140 millió forint értékben. ,,Fék nélkül szaladunk a szakadék felé, és nem igazán látszik a megoldás. A jelenlegi gazdasági helyzetben ezt nagyon súlyos probléma, Mártély lényegében a csőd szélén táncol” – állította egy névtelen forrás a Promenádnak.

Keresem a legmegfelelőbb kifejezést a politikai uborkaszezonban született promenádos cikkre, mely szerint Mártély fék nélkül száguld a szakadék felé, pénzügyi értelemben. Talán rémhír, álhír, fake news, esetleg hoax, de ha figyelembe veszem a szellemi műhely színvonalát és azon belől is a név nélkül született szösszenetet, akkor maradok a kacsánál. Az legalább nem szerepel a Btk-ban tényállásként

– írta közösségi oldalán a község polgármestere.

Dr. Putz Anita szerint ,,a kapitány nélküli fregatton az elszabadult hajóágyú vaktában pufogtat. A kampányban is megtette már a mór a kötelességét, nem is véletlen, hogy nem reagáltam az eddigi megkereséseikre.”

A cikk elbukott pályázatokkal riogat, de telefonon a Csongrád Megyei Önkormanyzat elnöke ma arról tájékoztatott, hogy még el sem bíráltak azokat. Lehet, hogy bennfentes információkkal rendelkezik a Promenad.hu, de az is lehet, hogy a koronavírus miatt lesz átcsoportosítás. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az önkormanyzat működését nem pályázatokra építi, nincs kapkodás, csak fegyelmezett munka es takarékos gazdálkodás

– fűzte hozzá a falu első embere.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá