Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Patai tér és a Lázár utca találkozásánál Nagy Zsolt, az őszi ellenzéki összefogás képviselőjelöltje önkéntes munkában levágta a gazt, mert a lakók hiába kérték évek óta az önkormányzatot, nem tartották rendben a területet.

Egyre aktívabban vesznek részt az Önálló Városunkért Egyesület tagjai a város vérkeringésében. Májusban adománygyűjtő akciót indítottak, most pedig a Lázár utcában élő lakosok keresték meg a tagokat ezzel a régóta húzódó problémával. Nagy Zsolt egyesületi tagtársunk felajánlásából le lett vágva a méter magas gaz és nád – tájékoztatta oldalunkat Zeitler Ádám, jobbikos önkormányzati képviselő, az egyesület tagja.

Kiderült, hogy az utcában az esővíz elvezetésével is gondok vannak, nem folyik le a víz, nyáron bűz terjeng emiatt a környéken. Az utcában élők elmondták, hogy a problémákat számtalanszor jelezték a hivatal felé, mégsem történt semmi.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá