Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik szerint feléli a jövőt a kedden benyújtott 2021-es költségvetési törvényjavaslat.

Közleményében Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke, országgyűlési képviselője azt írja: teljes magyar társadalmi csoportok maradnak ki a költségvetés tervezetéből, hozzátéve,

“amíg a hazai polgárok fogyasztását továbbra is Európa legmagasabb adóterhével sújtja, addig az itthoni, megalázóan alacsony bérek nem emelkednek érdemben”.

Hiányolta a multicégek és a bankok társaságiadó-befizetéseit, mondván, amíg a munkavállalók extra terheket vállalnak, addig közteherviselés csak a magyar kisvállalkozások részéről látható.

Vérlázító a kormányzati kommunikációra félretett, mintegy 100 milliárd forint is, a lakhatási program szinte teljes hiánya, a szociális háló további foszladozása és az önkormányzatok kivéreztetésének a fenntartása – fogalmazott.

Az ellenzéki képviselő szavai szerint mindennek eredménye egy tovább fogyatkozó nemzet, a kivándorlás gyorsulása és a lassú erózió lehet. Hozzátette: a Jobbik ennek ellensúlyozására benyújtja majd a saját jövővédő csomagját.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares