Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Eljött egy újabb hónap, ami nehézségekkel jár az állatvédők számára. Újabb bevásárlást kellene tartani a védenceknek, befizetni a számlákat és az állatorvosi költségeket, emellett az újonnan bekerült állatok oltási programja is kezdődik.

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete teljesen kimerült, ezért az állatbarátok segítségét kérik. Körülbelül 180 ezer forintot kell előteremteniük ahhoz, hogy a júniusi hónapot kihúzzák. Ez az összeg, habár szűkösen, de fedezné a kiadásokat.

Az egyesület kizárólag önkéntes tagokból tevődik össze és sokszor a tagok saját pénzüket nem kímélve nyújtanak támogatást a szervezetnek. Ez azonban nem elegendő, hiszen a kiadások folyamatosak. Az egyesülethez nemrégen összesen kilenc süni érkezett és két kölyök cica, valamint az utcai cicák ivartalaníttatását is folytatták.

Az állatvédők célja a felelős állattartás népszerűsítése, és az, hogy minden alapszükségletet biztosítsanak a védenceik számára, így a rendszeres oltást, parazitamentesítést, fertőtlenített helyet. Éppen ezért is kerül többe az ellátásuk. A szervezet elképzelhetetlennek tartja, hogy konyhai ételmaradékkal etessenek vagy ivarosan adjanak örökbe egy állatot.

Aki segítene az egyesületnek, az a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámra tudja eljuttatni az adományát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares