Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Járási Ügyészség a letartóztatását indítványozta  annak a helybeli férfinak, aki idén június 8-án, reggel fémrúddal verte hátba haragosát Szegeden, egy hipermarket előtt – közölte honlapján az ügyészség.

A megalapozott gyanú szerint a férfi az áruház üvegvisszaváltó-helyiségében szóváltásba keveredett a sértettel. A vitát tettlegesség követte, azonban a biztonsági szolgálat munkatársai közbeléptek, és a dulakodókat a helyszínről eltávolították. A gyanúsított az üzletből kiérve magához vette egy korlát vascsövét, és azzal úgy megütötte a biciklijén éppen távozni készülő sértettet, hogy annak a bordája is eltörött.

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a bűnismétlés veszélye okán tett indítványt a terhelt letartóztatására.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítvánnyal egyezően, egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A végzés – a védelmi fellebbezések folytán – nem végleges.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares