Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ez az igazi nemzeti együttműködés rendszere: szép adag adomány gyűlt össze annak a 84 éves, a makói és a Honvéd kórház egykori ápolójának és férjének megsegítésére, akinek történetét pénteken mutattuk be. A felajánlott segítséget Szabó Ervin orosházi jobbikos képviselő és László Attila, a Békés megyei Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője juttatta el Etelka néninek.

Megmozdult az ország, rengetegen segítettek

– így kommentálta Szabó az önzetlen felajánlásokat.

Szabó elmondta, köszöni azt a kimondhatatlan mennyiségű üzenetet, megkeresést, felajánlást, melynek töredék része a köszönővideóban is látható, és amelyben Etelka néni is elérzékenyülve ad hálát a felajánlásokért.

Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy megmentették az életünket az éhhaláltól, köszönünk szépen mindent!

– rebegi az egykori kórházi ápoló.

Az asszony és férje életkörülményeiről lapunk pénteken számolt be. A beteg Etelka néni még betegebb férjével egy mezőhegyesi szükséglakásban próbál meg túlélni, amit egy megörökölt hitel miatt a számlájukra rakott inkasszó szinte ellehetetlenít. A házaspár ügyét Szabó Ervin karolta fel, és – hála a magyar emberek összefogásának és egymás iránti érzékenységének – úgy tűnik, sikerült átsegíteni őket a legnehezebb szakaszon.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares