Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő és egy férfi azonosításában, akik elloptak egy kerékpárt Ferencszálláson.

A gyanú szerint az elkövetők 2020. május 24-én 4 óra körül Ferencszálláson, a Szegedi út 53. szám előtt lévő kerékpártárolóból egy lezárt kerékpárt tulajdonítottak el úgy, hogy eltávolították róla a lakatot.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit és/vagy nőt felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares