Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A kormánymédia sajnálkozását fejezte ki, amiért hazudott a Jobbikról és Vona Gáborról még 2018-ban. Ez már kevés vigasz, hiszen a hazugságok bejöttek és létrejött a harmadik kétharmad.

Vona Gábor Facebook-oldalán mutatott be egy levelet, amelyben a Mediaworks sajnálkozását fejezi ki, hogy jogelődje megsértette jóhírnévhez való jogát azzal, hogy a kormánypárti Magyar Időkön (a jelenlegi kormánypárti Magyar Nemzet elődje)

,,2018. január 26-án ‘Allah mellett tett hitet a Jobbik elnöke’ címmel megjelent cikkben valótlanul állította, hogy Ön összefutott a Szürke Farkasok nevű terrorszervezet képviselőivel, valótlanul híresztelte, hogy Önt a Szürke Farkasok nevű terrorszervezet a tiszteletbeli tagjának választotta, és valótlanul állította, hogy Ön egy előadása során hitet tett Allah mellett.”

A Jobbik akkori elnöke, és Orbán Viktor első számú kihívója akkor került a lakájmédia célkeresztjébe, amikor az offshore hátterű, és nemzetbiztonsági kockázatot jelentő letelepedési kötvények kivezetéséhez kötötte a hetedik alaptörvény-módosítás megszavazását.

A New Wave Media Group Kft. megsértette a Jobbik jóhírnévhez fűzödő személyiségi jogát azzal, hogy az Origón 2018. március 30-án, alig egy héttel az április 8-ai választások előtt valótlanul állították, hogy ,,Czeglédy Csaba a Jobbikot is pénzelte“, illeve hogy Czeglédy Csaba korábban pénzt adott a Jobbiknak, valamint hogy a párt ,,megállapodott Czeglédy Csabával abban, hogy a megbízásokért cserébe pénzzel segíti kampányait”. 

Czeglédy Csaba az MSZP-vel, illetve a DK-val kapcsolatban álló ügyvéd a választások került be a hírekkel azzal, hogy sokadik alkalommal engedték zárták be, majd engedték ki a börtönből. Arra mindenképpen jó volt, hogy tartalmat generáljanak belőle a kormánypárti sajtóban.

A 2018-as országgyűlési választás során nemcsak egy logisztikai győzelmet aratott a Fidesz, de arról is tökéletesen megbizonyosodhattak, hogy a minden alapot nélkülöző fake news Magyarországon jó táptalajra talál – főleg, ha azt államilag dotálják és szervezik.

(alfahir.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares