Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Letartóztatását indítványozta a főügyészség annak a férfinak, aki egy Csongrád-Csanád megyei kistelepülésen idén július első napjaiban, az esti órákban egy fémrúddal vert fejbe egy másik férfit, életveszélyesen megsebesítve őt – írja az ügyészség honlapja.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és felsége viszonya már régebb óta megromlott, állandóak voltak köztük a családi viták. Az eset napján a gyanúsított a nő telefonjában olyan tartalmú üzenetváltást talált, amelyek hatására féltékenykedni, majd veszekedni kezdett. Az asszony röviden értesítette a kialakult helyzetről a sértettet, aki ennek hatására a házaspár lakóházához hajtott. Őt meglátva a gyanúsított egy nagykéssel valamint egy 50 centiméteres vasrúddal felfegyverkezve ment ki az utcára. Itt szóváltásba keveredtek, melynek során a gyanúsított a sértettet úgy fejbe verte a vasrúddal, hogy a férfi a helyszínen összeesett és elájult.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye valamint a bűnismétlés veszélye okán tett indítványt a kényszerintézkedés elrendelésére.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája tegnap, az ügyészi indítvánnyal egyezően, egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. Végzése véglegessé vált.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares