Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 25 éves férfival szemben, aki egy nyitott autóból elvitte a tulajdonos pénztárcáját Csanádpalotán. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. február 27-én délután a városban sétált, amikor felfigyelt egy ingatlan előtt parkoló gépkocsira. Odasétált a járműhöz, kinyitotta az ajtaját, majd eltulajdonította az első ülésen hagyott pénztárcát, a benne lévő személyes iratokkal és csaknem százezer forint készpénzzel együtt. A sértett amint észlelte a lopást, bejelentést tett a 112-es központi segélyhívószámon.

A rendőrök a nyomozás során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares