Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A megyék közötti online sakk bajnokság kelet-magyarországi selejtezőjében az első helyen végeztünk. A döntőben a legjobb tíz megye között pedig a negyedik helyet szereztük meg – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE ügyvezető elnöke.

A kelet-magyarországi selejtező 2020. július 3-án volt, 5-5 perc időbeosztással, plusz bónusz 2-2 másodperccel. Csongrád-Csanád megye a 2 órás online küzdelem során 495 ponttal megszerezte az 1. helyet. A szegedi és hódmezővásárhelyi játékosokkal együtt több makói játékosu is szerepelt: Csonka Balázs, Mihók Olivér, Szalai Kornél, Udvardi Zalán, Restás Péter, Martonosi Ádám, Balássy Gábor, Králik Attila és Horváth Zsolt.

Július 11-én, múlt hét szombaton rendezték a gyorsított időbeosztású megyék közötti online döntőt. Az előző heti selejtező után a döntőbe a legjobb tíz megyei csapat kerülhetett be. Csongrád-Csanád megyét a szegedi és vásárhelyi játékosok mellett 12️ makói játékos alkotta. Az összesen 2 óra hosszás izgalmas küzdelemben majdnem sikerült elérnünk a harmadik helyet, minimális pont különbséggel maradtunk le a dobogó harmadik fokáról.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares