Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki tavaly ősszel, ittas állapotban, kétszer is ugyanarra a benzinkútra hajtott be – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott 2019. szeptember 1-jén az egyik megyebeli kisváros benzinkútjára hajtott be, majd ott nekiütközött ittasságából adódóan egy reklámtáblának. A következményeket azonban nem várta meg, hanem elhajtott, azonban 15 perc elteltével ismételten ugyanarra a benzinkútra ment, majd leparkolt és elaludt a gépkocsiban.

A kiérkező rendőrök igazoltatták, majd az eljárás során kiderült, hogy szervezetében szeszesital fogyasztásából származó alkohol van.

A vádlott egyébként vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A járási ügyészség a vádlottat ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja és indítványozta, hogy a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalával állapítsa meg bűnösségét.

(ugyeszseg.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá