Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A felújított Deák Ferenc utcai piacot több hónapos csúszással adták át tavaly, de még novemberben is dolgoztak rajta, hiszen például hiányzott a mozgássérült mosdó. Idén áprilisban műszaki hiba miatt baleset volt, az elmúlt egy éves működése során pedig kiderült, hogy beázik. Utóbbit tapasztalhattuk a július 19-i, vasárnapi piacozás alkalmával is.

Mucsi Tamás önkormányzati képviselő arról számolt be, hogy ,,a Hajnal utcai járda, valamint a csatorna hálózat rossz állapota miatt esőzés esetén csak csónakkal lehet közlekedni. Ha pedig valaki eljut a piacig, a több száz milliós beázó tető várja.” Ezekről fotókat is közzétett közösségi oldalán:

A csapadék nem csak a fedett piacon okoz gondot, hanem a teljesen átalakított Deák Ferenc utcán is. Ezt a fotót június 10-én, egy kora esti esőzés után készítettük:

A piacot és az utcát hivatalosan 2019. augusztus 16-án adták át. A munkálatok közel 400 millió forintba kerültek, ebből 250 millió forint uniós forrás volt. A kivitelezés nagy részét a hódmezővásárhelyi Bodrogi Bau Kft. végezte, az aszfaltozást pedig az algyői DÉLÚT.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares