Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki egy laptopot tulajdonított el a városban. (Kiemelt fotó: illusztráció.)

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/2127/2020. bűnügyi számon lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint a feltételezett elkövető 2020. július 9-én 12 óra és 12 óra 10 perc között a Szeged, Tisza Lajos körúton közlekedő 10-es jelzésű trolibuszon a sértett által a jármű ülésén hagyott Acer típusú laptopot megtalálta, majd magával vitte.

A gyanúsítottról egy biztonsági kamera felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares