Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A megyei rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző alosztályának munkatársai kétnapos akciót tartottak Szeged, Kistelek és Makó térségében a napokban. A cél továbbra is a sebességhatárok betartásának ellenőrzése, a közlekedésbiztonság javítása, illetve a szabálytalankodók kiszűrése volt.

Az akció ideje alatt az egyenruhások kilenc esetben közigazgatási, míg 15 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki többek között sebességtúllépés, szabálytalan megállás, záróvonalon áthajtás, illetve biztonsági öv használata nélküli közlekedés, továbbá kézben tartott mobiltelefon használata miatt. Egy főt pedig előállítottak a megyei rendőr-főkapitányságra, aki ellen gyorsított szabálysértési eljárás indult szabálytalan előzés végett. Míg egy gépjárművezető Klárafalva belterületén 50 helyett 110 km/órával hajtott.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá