Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az egyik makói cég nagy összegű beruházást ad át, itt a térség országgyűlési képviselője és az egyik legfontosabb minisztérium vezetője, a polgármester pedig nem képviseli a várost.

Mint arról tegnap beszámoltunk, kormányzati és uniós támogatással, 660 millió forintból két gyártócsarnokot épített a makói Váll-Ker Kft., lézervágó-, élhajlító gépeket, hidraulikus és excenter préseket, valamint hegesztőrobot-rendszereket állítottak üzembe. Emellett a termelésből gyűjtött adatok elemzésén és feldolgozásán alapuló, fejlett termelésirányítási és döntéstámogató rendszert alakítottak ki.

A hírt megosztottuk közösségi oldalunkon, ahová több hozzászólás is érkezett:

Hová tűnt a polgármester?

Nem csak a veszélyhelyzet vége óta, hanem ebben az évben ez a legnagyobb bejelentés Makón. Mindezt mutatja, hogy eljött városunkba az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetője, Palkovics László is, valamint a beruházás átadásán részt vett a térség országgyűlési képviselője, Lázár János is. Az átadáson pedig Farkas Éva Erzsébet polgármester nem képviselte a várost.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares