Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A hétvégén került a csanádpalotai postaládákba a Palotai Krónika c. önkormányzati újság. A lap hosszabb interjút közölt Dr. Debreczeni István polgármesterrel, ebből szemezgettük az legérdekesebb részeket:

,,Az eddigiekhez hasonlóan továbbra sem marad településünkön ellátatlan ember, minden segítségkérésnek eleget fogunk tenni,  ez természetesen a képviselőknek is törvényi kötelezettsége. Nem változik semmi olyan dolog, ami a lakosság biztonságérzetét befolyásolhatná, csökkenhetné és/vagy gátolná. Az elmúlt hetek médiaheccei pár ember számára néhány perc megjelenést nyújtottak, Csanádpalotának viszont rossz hírét keltették. Ez sajnos az idetelepülni vágyókat elbizonytalanította, ennek ellenére mégis hat ingatlan kelt már el.”

 

,,Árnyaltabb, de hasonlóan feszült a helyzet most Kiszombor, Csanádalberti és Pitvaros viszonylatában.”

 

,,Számomra elsődleges, hogy a csanádpalotai pénzekről csanádpalotaiak döntsenek. Hiszen az itteni közösség tudja, mi használható és mi jó, és azt is tudja, ki az, aki tűzön-vízen át véghez viszi akaratukat. Úgy gondolom, azért választottak meg tavaly vezetőjüknek, mert már 2014-től bizonyítottam a közösség iránti felelősségérzetemet. Nyíltan hirdettem, hogy adják vissza a szennyvízberuházás önrészét […] Több mint 70 millió forintot utaltak vissza településünknek. Ekkor is próbáltak először mintegy 10 millió forint zsebpénzzel lefizetni, hogy hallgassak, később megfenyegettek, vizsgálatokat indítottak ellenem, álhíreket terjesztettek az elmeállapotomról, összevágott, hamis videó- és hangfelvételeket készítettek. […] Most is megtörténnek ezek a hamis álhírgyártások. Én azt tudom ígérni, amit eddig is, hogy amíg én és a csapatom vezetjük ezt a várost, addig itt csőd nem lesz.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares