Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint az ismert, Kiszomboron időközi polgármester-választást rendeznek szeptember 6-án. A testületbe ősszel, a legnagyobb legitimációval, szinte a legtöbb szavazattal bekerült három képviselő (Endrész Erzsébet, Bajnóczi János, Balázs Tibor) Csanádi Ferenc, független polgármesterjelöltet támogatja. (Kiemelt fotó: a Hárman a változásért csoport tagjai egy őszi lakossági fórumon.)

A három képviselő közösségi oldalán azt írta, hogy mindenkivel együtt tudnak dolgozni, de az ajánlókat felvevő polgármesterjelöltek közül csupán egy jelölt kereste őket, Csanádi Ferenc.

Beszélgetésünk alapján, programja fő pontjait, módszereit megismerve, a képviselőkhöz való kapcsolódása, együttmunkálkodási terve okán úgy döntöttünk, az ő jelöltségét támogatjuk, hisz hasonlóan gondolkodunk igen sok, Kiszombor fejlődését lendületbe hozó területen.

– fogalmaztak a Hárman a változásért csoport tagjai. Hozzátették: ,,mindamellett mindenkivel, aki a kis közösségünk fejlődését célul tűzi ki, és partnernek tekint bennünket, közösen fogunk munkálkodni.”

A ,,hármak” közül az októberi választáson Endrész Erzsébet 740, Balázs Tibor 638, Bajnóczi János 577 szavazatot kapott. Majdhogynem hárman kapták a legtöbb szavazatot, Szekeres Krisztián előzte be Bajnóczit, rá 582-en voksoltak.

A múlt héten hivatalosan még Szirbik Imre jelentette be indulását. Ő bő egy éve lett a makói Fidesz alelnöke, a tavaly őszi választáson a Fidesz jelöltjeként került be a képviselő-testületbe. A szeptember 6-i időközi polgármester-választáson mégis függetlenként indul.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares