Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

E pillanatban látok olyan személyt, aki nálam alkalmasabb a posztra. A válsághelyzetben is állta a sarat, munkáját eddig is segítettem, és ezután is segíteni fogom. Ezúton kérek mindenkit, hogy támogassa Szirbik Imre polgármesterjelöltet abban, hogy ő lehessen Kiszombor első embere a következő négy évben – tájékoztatott oldalán Szekeres Krisztián.

Habár év elején bejelentettem, hogy indulni fogok a polgármesteri székért Szegvári Ernőné, Gyöngyike lemondását követően, most még is arról tájékoztatom a kedves lakosságot, hogy leteszek e szándékomról. Nem véglegesen, de ezen a választáson nem fogok indulni. Ennek több magánéleti és egyéb indoka van, azonban tisztelettel megkérek mindenkit, aki eddig is támogatott bátorító mondataival, szavazataival, ezután is tegye

– fogalmazott Szekeres.

A teljes bejegyzését itt lehet elolvasni:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares