Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A két új irodát 2020. július 29-én ünnepélyes keretek között adta át Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány dr. Túrós Andrásnak az Országos Polgárőr Szövetség elnökének.

Dakos József az ünnepségen hangsúlyozta, a rendőrség számára fontos a szervezetek közötti szoros együttműködés a közrend és közbiztonság fenntartásában, illetve a határőrizeti feladatok ellátásában. Ennek az együttműködésnek a jegyében segítették a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségét, amikor új székhelyet kerestek.

Dr. Túrós András kiemelte, az új irodákban a megyei szövetség megfelelő körülmények közt dolgozhat a jövőben. A polgárőrséget a rendőrség legfontosabb stratégiai partnerének, a közös szolgálatot pedig az együttműködés királynőjének nevezte.

Gémes László a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés elnöke beszédében hangsúlyozta, a közös munka sikerét bizonyítja, hogy kiemelkedően jó a megye lakosságának szubjektív közbiztonságérzete.

Az ünnepségen részt vett dr. Mikecz Péter a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal főigazgatója, illetve a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviseletében Mészáros Zoltán tűzoltó ezredes is.

Az új központ a Szeged Határrendészeti Kirendeltség épületében kapott helyet. A korszerűen felszerelt irodákat szerdától használhatják a szolgálatot ellátó polgárőrök.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares