Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Azt a megosztottságot és harcot, ami a mai közéletben kialakult, nem szabad engedni, hogy begyűrűzzön Kiszomborra. Én a megosztottságon felül kívánok emelkedni, mindenkivel együtt kívánok dolgozni, aki Kiszombor fejlődéséért hajlandó tenni – írja a mai napon megjelent bemutatkozó szórólapján Csanádi Ferenc, Kiszombor független polgármesterjelöltje.

Csanádi 1978-ban született Szegeden, régmúltra visszatekintő kiszombori családban. A középiskola után rendőri pályán tanult tovább, majd saját költségen jogi tanulmányokat végzett a szegedi egyetemen. Mára országos lefedettségű, szállítmányozzásal és raktározással foglalkozó céget igazgat. 2018 óta évente több százezer baromfit nevelnek a hazai piacra. Három éve költözött vissza Makóról Kiszomborra. Három gyermek édesapja.

,,Jobboldali, nemzeti gondolkodású, nemzeti hagyományainkat tisztelő, konzervatív értékrenddel rendelkező ember vagyok, de párton kívüli. […] Azt a megosztottságot és harcot, ami a mai közéletben kialakult, nem szabad engedni, hogy begyűrűzzön Kiszomborra. Az energiáinkat a falunk fejlődésére kell fordítani és azon képviselőkkel, országgyűlési képviselővel kell együtt dolgozni, akiket a választókerület megválasztott. Én ezen a megosztottságon felül kívánok emelkedni, mindenkivel együtt kívánok dolgozni, aki Kiszombor fejlődéséért hajlandó tenni”

– fogalmazott a polgármesterjelölt.

Közlése szerint programjának főbb pontjait nyomon követhetjük majd a Facebook oldalán is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares