Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Csanádi Ferencet, Szirbik Imrét és Tóth Antalt vette nyilvántartásba a kiszombori Helyi Választási Bizottság. A szavazás szeptember 6-án lesz.

Ma volt a határideje az ajánlások leadásának az időközi polgármester-választáson. A törvény szerint a jelölteknek a választópolgárok 3%-ának az aláírására van szükség, hogy indulhassanak, ez Kiszomboron 95 szignót jelentett.

A HVB pénteki ülésén vette nyilvántartásba az ismeretlennek számító, függetlenként induló Tóth Antalt. Ma lett hivatalosan jelölt a szintén független Csanádi Ferenc és Szirbik Imre. Utóbbi bő egy éve lett a makói Fidesz alelnöke, a tavaly őszi választáson a Fidesz jelöltjeként került be a képviselő-testületbe, most viszont ő is függetlenként indul.

A mai ülésen döntöttek még a szavazólapon való sorrendről:

  1. Szirbik Imre
  2. Tóth Antal
  3. Csanádi Ferenc

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares