Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

De a városi Ford legalább most nem a rokkantparkolóban tűnt fel.

A fotókat olvasónktól kaptuk, aki elmondása szerint hétfőn délután örökítette meg. A makói polgármesteri autó a Hollósy Kornélia utcán állt, miközben a Közhivatalok Háza mögött ott egy óriási parkoló.

A tábla jelentése: ,,Várakozni tilos.” A tábla hatálya alatt meg szabad állni, de csak a be- és kiszálláshoz szükséges ideig;  a folyamatos fel- és lerakodáshoz szükséges ideig; vagy egyéb okból legfeljebb öt percig, ha a vezető a járműnél marad. Az alatta lévő kiegészítő tábla az útpadkán történő megállási (várakozási) tilalomra is utal. A fotók szerint egyik sem valósult meg, azaz közlekedési szabályt sértett.

A várakozni tilos jelzőtáblák alatt elhelyezett, az útpadkán történő várakozási tilalomra utaló kiegészítő jelzőtábla rendelkezésének megsértésének helyszíni bírsága 10 ezer forint.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá