Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre egy személygépkocsi vezetője Tótkomlós külterületén. Az autó nekiütközött egy vonatnak, személyi sérülés szerencsére nem történt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Vonatnak ütközött egy személygépkocsi 2020. június 26-án 19 óra körül, Tótkomlóson, a Békéssámsoni úti vasúti átjáróban. A gépkocsiban egy háromgyermekes család ült. Az autót az apa vezette, mellette ült ötéves lánya, mögötte a felesége és hat, valamint kilencéves fiai. A férfi elmondása szerint fehérnek látta a fénysorompó jelzését, ezért hajtott be az átjáróba. A jelző azonban piros volt és éppen jött is a vonat. A gépkocsi nekiütközött a vonat oldalának, személyi sérülés szerencsére nem történt. Az Orosházi Rendőrkapitányság a kaszaperi férfi ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. augusztus 5-én továbbította az ügyészségre.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares