Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

,,Szemléletváltás a legfőbb kérdés, egy vállalkozó szemléletű faluvezetés aktív polgármesteri, alpolgármesteri és képviselői munkával. A jelenlegi és a korábbi faluvezetés egyik hiányosságának tartom, hogy nincs meghatározva egy hosszú távú koncepció, amely vonalán haladva, lépésről lépésre tudna a falu fejlődni, pályázni” – vélekedett Csanádi Ferenc polgármesterjelölt.

Szerinte a közintézmények fejlesztésének üteme dicséretes, a pénztartalék nagysága és adósságmentesség elismerést érdemel, de az általa felvázolt 15-20 éves terv megfogalmazása és kidolgozása elsősorban sok-sok munka és nem pedig pénz kérdése.

A programpontok megvalósításának módja a pályázatokon való aktív részvétel. Hiányolom, hogy úgy pályázunk, hogy nincs előre kidolgozva, hogy mit is szeretnénk, hogyan is nézne ki Kiszombor a jövőben. A képviselő-testületnek kell megfogalmazni a célokat, amelyet a mindenkori országgyűlési képviselő tud támogatni

– fogalmazott Csanádi.

Elárulta, hogy előrelátó gondolkodást fog majd képviselni polgármesterként, ebben pedig mindenkivel együtt akar dolgozni, aki tenni akar Kiszomborért.

,,Engem nem érdekel a két táborra szakadt képviselőtestület magánharca. Az ülések nyilvánosak lesznek, minden lakos nyomon követheti, hogy ki akar dolgozni, és ki pedig kerékkötője lesz a fejlődésnek. Örülök a hármak támogatásának, de ez nem azt jelenti, hogy én csak őket képviselem a jövőben. A többi képviselővel is találkoztam, sőt előremutató beszélgetéseim voltak, mindenben támogatom az ő elképzeléseiket is, ha azok Kiszombor fejlődését eredményezi. Úgy gondolom, hogy az egységet meg fogom tudni valósítani, mert emberileg mindenkivel megtaláltam a közös hangot.”

– jelentette ki a polgármesterjelölt.

Főbb gondolatok a programról

Szemléletváltás a legfőbb kérdés, egy vállalkozó szemléletű faluvezetés aktív…

Közzétette: Csanádi Ferenc – 2020. augusztus 4., kedd

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá