Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök a spanyol, a román és a német hatóságok által körözött gépjárműveket foglaltak le Csanádpalotánál, illetve Nagylakon.

Egy román férfi jelentkezett kilépésre 2020. augusztus 5-én 6 órakor egy spanyol honosságú autószállító trélerrel, amelyen egy Mercedes-Benz CLA 220 típusú személyautót szállított a Nagylak közúti határátkelőhelyen. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a vontatmányon lévő gépkocsit a spanyol hatóságok körözik.

Néhány órával később szintén egy román állampolgár egy spanyol honosságú BMW 530 D típusú gépkocsival akarta elhagyni az országot a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen. Az adattári ellenőrzés alkalmával kiderült, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a román hatóságok keresik.

A délutáni órákban ugyancsak egy román állampolgár jelentkezett kilépésre egy bolgár honosságú Renault Master típusú mikrobusz vezetőjeként. Az ellenőrzés megállapította, hogy a kisbuszt a német hatóságok körözik.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói az összesen mintegy 9 millió forint értékű járműveket lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares