Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A mai rendkívül közgyűlésen visszavonták a korrupció és vandalizmus elleni rendeletet Hódmezővásárhelyen, a terv az, hogy szeptemberben visszatérnek rá. A kormányhivatal több ponton is kifogásolta a rendeletet, ezek javítására – a szabadságolások miatt sem volt elegendő az idő.

Cseri Tamás kijavította dr. Tatár Zoltán jegyzőt, szerinte a 30 nap nem szűk a módosításhoz, az a véleménye, hogy dobják ki és ne is dolgozzanak ezen. Azt mondta, hozzá visszajut az emberek hangja, ezért és Magyarország történelmi múltjára való tekintettel, ne toldozgassák-foltozgassák, hanem felejtsék el – derül ki a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálatának közléséből.

Az ülésen hatályon kívül helyezték a rendeletet, a képviselők egyhangúan megszavazták.

Érdekesség, hogy az elmúlt egy hónapban, amíg élt a rendelet, egy feljelentés sem érkezett, annak ellenére, hogy a sajtónak és helyi politikusoknak köszönhetően a vásárhelyiek számára nagyon jól ismertté vált a rendelet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares