Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Szombaton már tizedik alkalommal rendezték meg a Marosmenti VW Konszern partyt Makón. Ahogy az elmúlt években, idén is a hagyományos programokkal várták a márka szerelmeseit a Maros-parti Zöldháznál.

– Évről évre már pénteken délután is jönnek, tavalyhoz képest most 5-10 autóval többen. Összességében több mint 20 autóval vannak olyanok, akik már a ,,nulladik” napon itt vannak. Érkeztek a Jászszágból 180 kilóméter távolságból, van német rendszámú autó, jöttek még Battonyáról, Vásárhelyről, Szegedről, Makóról, Kecskemét környékéről – tudtuk meg Lóczi Gábor társszervezőtől. A korábbi rendezvényekre érkeztek Szerbiából, Romániából, de most a járványhelyzet miatt nem voltak.

Úgy véli, a visszajelzések alapján szeretnek a Maros-partra jönni a találkozó résztvevői, de a létszámot tekintve lassan szűkös lesz a hely. Sok találkozó elmaradt tavasszal, elképzelhető, hogy egy részük most ide jött. Délelőtt 11 óráig 100 fölötti járműt számolhattunk össze, autónként pedig 2 fő volt legalább. Voltak nézelődök is, akik a strandról idetévedtek.

A délelőtti felvonulást követően autószépségverseny és autólimbó volt, folyamatosan ment a hangnyomás mérés. Kora este lesz eredményhirdetés és tombolasorsolás.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares