Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

,,Aki Kiszomborral van, az Szirbik Imrével van!” – így ajánlotta Szirbik Imre polgármesterjelöltet a januárban lemondott faluvezető, Szegvári Ernőné. A másik polgármesterjelölt, Csanádi Ferenc szerint pont erre a megosztásra nincs szüksége Kiszombornak.

,,Állandó vitákkal, széthúzással nem lehet előre lépni, ezért olyan emberre van szükségünk, aki egységet tud kovácsolni. Szirbik Imre ilyen ember, nyugodt szívvel rábízhatjuk Kiszombort, a falu fejlődése és közös ügyeink sikere garancia az ő személyében. Ő már bizonyított, és biztosak lehetünk abban, hogy nála jó kezekben lesz a település. Szavazzanak Szirbik Imrére, akinek valóban szívügye Kiszombor! Aki Kiszomborral van, az Szirbik Imrével van!”

– írta közösségi oldalán Szegvári Ernőné.

,,Ettől a sértő és kirekesztő mondattól el kell határolódni, meg kell védeni minden kiszomborit, ugyanis minden egyes ember szavazatával, bárkire is szavaz, azt Kiszomborért teszi, a demokráciát erősíti, a véleményét fejezi ki, melyet nem lehet jó vagy rossz táborra osztani”

– reagált a lemondott polgármester utolsó mondatára Csanádi Ferenc. A polgármesterjelölt hozzátette:

,,A lemondott polgármester asszony megállapítása szerint: aki nem Szirbikre szavaz, az elárulja Kiszombort, esetleg nem is méltó, hogy kiszombori legyen?? Pont erre a megosztásra nincs szüksége a falunak, a jó és a rosszak táborának kijelölésével továbbfolytatja azt a megosztást, amelyet a lemondásával gerjesztett.”

Csanádi bátorít mindenkit, hogy menjen el szavazni, de kéri, ne bélyegezzük meg, ne bántsuk meg az embereket, tartsuk tiszteletben a választópolgárok véleményét.

Közlése szerint óriási a felháborodás, és ezzel az egy mondattal többet ártott a lemondott polgármester asszony magának és Szirbik Imre jelöltnek, mint ahány embert támogatónak pluszban szerzett.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares